Om Perfect Skin

Om Perfect Skin i Malmö

En lugn oas mitt i stan

Mitt i ljuvliga Malmö stads hjärta har vi på Perfect Skin valt att driva vår verksamhet, oss för att du enkelt ska få tillgång till kvalitativ skönhetsvård när du behöver den. När du kommer in i våra lokaler välkomnas du av en harmonisk atmosfär och glada, vänliga människor.

Alla människor är skyldiga sig själva att ta god hand om sin hälsa och sitt välbefinnande – och det inkluderar i allra högsta grad hudvård och estetiska kroppsbehandlingar. Det ligger i vår natur att vilja se bra ut och livskvaliteten kan öka bara genom att man unnar sig den där särskilda ansiktsbehandlingen, eller annan kroppsterapi varje vecka, eller månad.

Alla har olika behov, vissa har bara behov av att låta sig behandlas någon gång då och då, medan andra vill ha en fast tid varje vecka eller månad att ägna sig helhjärtat åt sin kropp och sitt välbefinnande. Oavsett vilken typ du är så är du varmt välkommen till oss när du är i behov av en ansiktsbehandling eller någon annan kroppsterapi. Vi som arbetar som hudterapeuter på Perfect Skin är välutbildade och diplomerade av CIDESCO, dessutom har vi mångårig erfarenhet i branschen och stor passion för hudvård.

Personligt utformade behandligar

Den som kan något om skönhetsvård vet att den måste utformas efter varje enskild individ för att ge fullgod effekt. Vi genomför en grundlig hudanalys på dig innan vi påbörjar någon behandling – som vi givetvis specialanpassar efter dig och din hudtyp. Resultaten brukar överträffa våra kunders förväntningar och vi är så tacksamma över att få ägna oss åt något som vi verkligen gör bra.

Vi på Perfect Skin ser fram emot att få möta dig!

Våra terapeuter

Bahar Jekta

Hudterapeut och grundare till Perfect Skin

Matilda Tullgren

Matilda är diplomerad CIDESCO terpeut och jobbar på Perfect skin.

Hannah Michailidou

Hannah är diplomerad CIDESCO terpeut.